www.zwerfsteneneiland.nl --> 32 Lerarenopleiding Rotterdam

Aanleg van het eiland

De provincie heeft het zwerfsteneneiland Maarn tot 3e aardkundig monument in de provincie Utrecht benoemd. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een onderdeel van het Beleidsprogramma 1999 - 2003.

> Lees meer

Stichting

Op 4 april 2003 is de stichting "Vrienden van het Zwerfstenen­eiland" opgericht. De stichting heeft tot doel de belangen van aardkundige waarden in het algemeen en van het Aardkundig Monument "Zwerfsteneneiland" in het bijzonder te behartigen.

> Lees meer

32 Lerarenopleiding Rotterdam

27 september 2014

Rondleider: Wim Hoogendoorn

Een zomerse foto, maar het is al herfst. Tom Wils heeft deze mooie dag uitgekozen voor de studenten van de lerarenopleiding Rotterdam.

Zeker als je, zoals ik, tijdens een rondleiding veel met afbeeldingen werkt is het natuurlijk een illusie te denken dat je iedereen van een dergelijke grote groep allemaal bij de les kunt houden. Maar met een lekker zonnetje kunnen uiteindelijk de afhakers bruin gaan bakken, terwijl de diehards nog even verder gaan.


Lerarenopleiding Rotterdam

Afbeelding: BOHOteam

Rondleiding

De zanderij Maarn is per 22 november 2013 opengesteld. Het zwerfsteneneiland blijft alleen onder begeleiding van een gids van de Stichting Vrienden van het Zwerfsteneneiland te bezoeken. Op die manier hopen we onze waardevolle collectie te beschermen.

> Lees meer / Aanmelden

Lezingen

Groepen stellen het soms op prijs op een rustige locatie eerst wat meer over de achtergronden van het zwerfsteneneiland en de aardkundige waarden in de provincie Utrecht te horen.

> Lees meer / Aanmelden