www.zwerfsteneneiland.nl --> 24 Stichting Adullam

Aanleg van het eiland

De provincie heeft het zwerfsteneneiland Maarn tot 3e aardkundig monument in de provincie Utrecht benoemd. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een onderdeel van het Beleidsprogramma 1999 - 2003.

> Lees meer

Stichting

Op 4 april 2003 is de stichting "Vrienden van het Zwerfstenen­eiland" opgericht. De stichting heeft tot doel de belangen van aardkundige waarden in het algemeen en van het Aardkundig Monument "Zwerfsteneneiland" in het bijzonder te behartigen.

> Lees meer

24 Stichting Adullam

31 augustus 2012

Rondleider: Wim Hoogendoorn

Vandaag komt de Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg op bezoek. Niet elke groep heeft het geluk dat ze met een zonnetje komen. Vandaag was het wel heel bar. Gelukkig waren de dames wel gewapend met een paraplu.


Een mooie verzameling parapluus van Adullam

Volgens de buienradar zou het om 11.00 uur hier beter worden. Nou, daar klopte weinig van, want de regen deed er nog enige schepjes bovenop. Als troost moet je maar bedenken dat je zulke bezoeken later het best herinnert.Schuilen

Rondleiding

De zanderij Maarn is per 22 november 2013 opengesteld. Het zwerfsteneneiland blijft alleen onder begeleiding van een gids van de Stichting Vrienden van het Zwerfsteneneiland te bezoeken. Op die manier hopen we onze waardevolle collectie te beschermen.

> Lees meer / Aanmelden

Lezingen

Groepen stellen het soms op prijs op een rustige locatie eerst wat meer over de achtergronden van het zwerfsteneneiland en de aardkundige waarden in de provincie Utrecht te horen.

> Lees meer / Aanmelden