www.zwerfsteneneiland.nl --> Mode op het zwerfsteneneiland

Aanleg van het eiland

De provincie heeft het zwerfsteneneiland Maarn tot 3e aardkundig monument in de provincie Utrecht benoemd. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een onderdeel van het Beleidsprogramma 1999 - 2003.

> Lees meer

Stichting

Op 4 april 2003 is de stichting "Vrienden van het Zwerfstenen­eiland" opgericht. De stichting heeft tot doel de belangen van aardkundige waarden in het algemeen en van het Aardkundig Monument "Zwerfsteneneiland" in het bijzonder te behartigen.

> Lees meer

Mode op het zwerfsteneneiland

13 juli 2013

Een wat ongewoon plaatje op deze site. Vandaag komt RIMINI op bezoek voor een shoot met als thema Into the wild. Het zwerfsteneneiland blijkt daarvoor een mooie locatie.


Into the wild

De mensen die honderd jaar geleden met deze draaischijf op het rangeerterrein gewerkt hebben, zullen nooit hebben kunnen verzinnen dat een eeuw later hun draaischijf de entourage zou zijn voor een mooie modefoto.Shoot in de oude draaischijf

Uiteraard werd er ook op het zwerfsteneneiland gefotografeerd.Dit wordt vast een steengoed plaatje

Afbeeldingen: BOHOteam

Rondleiding

De zanderij Maarn is per 22 november 2013 opengesteld. Het zwerfsteneneiland blijft alleen onder begeleiding van een gids van de Stichting Vrienden van het Zwerfsteneneiland te bezoeken. Op die manier hopen we onze waardevolle collectie te beschermen.

> Lees meer / Aanmelden

Lezingen

Groepen stellen het soms op prijs op een rustige locatie eerst wat meer over de achtergronden van het zwerfsteneneiland en de aardkundige waarden in de provincie Utrecht te horen.

> Lees meer / Aanmelden