www.zwerfsteneneiland.nl --> 34 Wandelclub Spenkelink

Aanleg van het eiland

De provincie heeft het zwerfsteneneiland Maarn tot 3e aardkundig monument in de provincie Utrecht benoemd. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een onderdeel van het Beleidsprogramma 1999 - 2003.

> Lees meer

Stichting

Op 4 april 2003 is de stichting "Vrienden van het Zwerfstenen­eiland" opgericht. De stichting heeft tot doel de belangen van aardkundige waarden in het algemeen en van het Aardkundig Monument "Zwerfsteneneiland" in het bijzonder te behartigen.

> Lees meer

34 Wandelclub Spenkelink

29 oktober 2014

Rondleider: Wim Hoogendoorn
29 oktober, motregen en een graadje of 10: brrr!

Vandaag is de wandelclub onder leiding van Adri Spenkelink op bezoek. Ze hebben er al 9 kilometer op zitten. Niet ideaal om dan in de motregen te staan of rond te drentelen. Maar ze zijn na 1,5 uur toch weer opgewekt richting horizon vertrokken.


Wandelclub Spenkelink

Afbeelding: BOHOteam

Rondleiding

De zanderij Maarn is per 22 november 2013 opengesteld. Het zwerfsteneneiland blijft alleen onder begeleiding van een gids van de Stichting Vrienden van het Zwerfsteneneiland te bezoeken. Op die manier hopen we onze waardevolle collectie te beschermen.

> Lees meer / Aanmelden

Lezingen

Groepen stellen het soms op prijs op een rustige locatie eerst wat meer over de achtergronden van het zwerfsteneneiland en de aardkundige waarden in de provincie Utrecht te horen.

> Lees meer / Aanmelden